Substantias nye website er i luften…

Efter et forrygende travlt forår og en utrolig skøn sommer er det en stor glæde nu at være klar til at sende Substantia’s nye website ud i den klare efterårsluft.

Er du også optaget af, hvordan vi i vores organisationer kan skabe mere bæredygtige forandringer? Opbygge stærkere og mere strategiske læringskulturer? Få mere værdi ud af investeringer i efter- og videreuddannelse? Så kig forbi på www.substantia.dk 


Sammenhænge imellem strategi, ledelse og læring

Substantia er ”produktet” af 15 års erfaring indenfor uddannelses- og konsulentbranchen, heraf de fleste af årene med tilknytning til lederuddannelser på alle niveauer af det danske efter-videreuddannelsessystem. Disse år har givet et solidt indblik i, hvordan den enkelte leder beriges af sit læringsforløb, men har samtidig også afsløret en lang række barrierer ift. at få investeringerne i uddannelse til at skabe reel værdi i den organisatoriske praksis.

Substantia er et visionært konsulentfirma drevet ud fra en stærk passion for at skabe sammenhænge imellem strategi, ledelse og læring – målet er mere bæredygtige forandringer i praksis. Vi ønsker at bidrage til at øge den strategiske forståelse for læring i organisationer og styrke lederes refleksivitet og kompetencer til at arbejde med læring. Vi tror på, at det i alle organisationer er muligt at skabe mere stimulerende læringsmiljøer, styrke læringslysten og herved skabe øget trivsel og resultater. Vores kernekompetencer er ledelse, læring og forandringer; tre væsentlige elementer for fremtidens stærke organisationer.


Værdifuld viden skabt igennem læringsinterviews

Vi omsætter vores viden til værdi for vores kunder gennem strategiske aktionslæringsforløb, strategi- og temadage, kortere kurser og foredrag, samt en række læringskoncepter, som vi løbende udvikler i samarbejde med stærke fagpersoner. Og her skal lyde en stor tak til alle jer, der i løbet af foråret deltog i en række af Substantia’s læringsinterviews og som bidrog med værdifuld viden om ledelse, læring og forandringer i jeres organisationer.

Mon ikke at interviewdeltagerne også oplevede at få øget deres indsigt ift. både den nuværende læringskapacitet og de fremtidige læringspotentialer i deres organisationer? Er du nysgerrig efter at blive klogere på læring i jeres organisation, så er det ganske gratis og uforpligtigende at deltage i et læringsinterview. Hvis du har en kop kaffe klar, så møder vi gerne op og medbringer en række lærende spørgsmål og garanterer for, at vi på under 1,5 time i fællesskab bliver væsentligt klogere på en række sammenhænge, eller mangel på samme, imellem strategi, ledelse og læring hos jer.


Nysgerrig efter mere…

Så kontakt os på info@substantia.dk eller ring på 40 24 20 24. Kig også forbi på www.substantia.dk og følg med på siden, da vi dette efterår har flere spændende læringsinitiativer under udvikling.

Har du gode idéer eller indspark til, hvordan vi får sat læring højere på den strategiske agenda, så lad endelig høre fra dig.

Del gerne opslaget, hvis du kender nogen, der ligesom os brænder for at skabe bæredygtige forandringer i organisationer med fokus på strategisk læring og ledelse, der styrker læring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *