Foredrag

Bliv inspireret og få sat fokus på et vigtigt udviklingsrelateret emne i jeres organisation, der kan skabe grobund for ny fælles læring. Et foredrag leveret fra Substantia er for Jer, der ønsker at skabe et fælles refleksivt afsæt for nye værdiskabende handlinger i fremtiden. Vi balancerer et teoretisk funderet og samtidig praksisorienteret foredrag, så I bliver klædt på med stærk faglig og fælles viden og en række praktiske greb, der kan medvirke til at sætte skub i bevægelser hen imod at skabe en stærkere læringskultur hos jer. Vi leverer et foredrag, der stimulerer nysgerrigheden og læringslysten og efterlader jer med fornyet energi og entusiasme og samtidig giver jer en stærk mulighed for at komme et skridt nærmere en mere lærende praksis i jeres organisation.


Vidensindspark med virkning 

Skal I have tilrettelagt et spændende program til en konference eller en temadag og mangler I et vidensindspark med substans, så kan vi hjælpe. Få skræddersyet præcist det foredrag, der matcher jeres organisation, behov og fremtidsvisioner. Intentionerne kan være at få et foredrag, der passer ind i en allerede eksisterende ramme eller det kan være, at I trænger til nye indspark halvvejs igennem et udviklingsprojekt. Måske er det noget nyt, der skal startes op eller noget der skal forandres, hvor det er afgørende at få skabt et fælles lærende fundament. Eller I står måske overfor at skulle afslutte et forløb, hvor det er vigtigt at få opsamlet, spredt og draget læring af forløbet. I er med andre ord et sted, hvor I trænger til et vidensindspark med virkning, fordi det for jer er vigtigt, at I skaber succes med det I laver og at I reelt bliver klogere og dygtigere sammen. Vi har også solid erfaring med at tilrettelægge temadage eller procesforløb, hvor der skal skabes varige og bæredygtige forandringer.

Mulige overskrifter for foredrag

  • Skab en nysgerrig organisation – fundament for innovation og fornyet energi
  • Lærende relationer og teams – skab ekstraordinære resultater
  • Refleksiv læringskultur – vejen til stærke resultater
  • Ledelse og læring – to sider af samme sag
  • Uddannelse der skaber reel værdi – transfer og transformation
  • Anerkendende tilgang – sæt fokus på succeserne og skab endnu flere
  • De konstante forandringer – stærke læringsanledninger 
  • Lærende strategier og strategisk læring – skab strategiske koblinger og positive synergier

Alle foredrag leveres med engagement, energi og garanti for effekt. Undervejs i foredraget klædes I samtidig på til aktivt – og i fællesskab – at tage stilling til, hvad I vil og kan med jeres nye viden. Med små greb er det muligt at gøre virkningen og værdien af en ny fælles viden langt større, end den måske umiddelbart var tiltænkt. At få tænkt rundt om læringens dybde og brede kan i mange sammenhænge skabe en langt større effekt, et større engagement og et stærkt efterliv og ikke mindst efterlade tilhørerne med en stærk følelse af empowerment og energi. Vi vil glæde os til at levere et foredrag, der sætter fokus på vigtig fremtidig viden om strategisk læring og ledelse i jeres organisation – et godt grundlag for at skabe bæredygtige forandringer.

Vores arbejde er altid baseret på vores model for sammenhængende organisationsudvikling, som sikrer, at alle relationelle aspekter – fra individ, team til organisation – er medreflekteret i det konkrete forløb og derved skaber størst mulig værdi og forankring for de involverede personer og for organisationen som helhed.

Kontakt os på info@substantia.dk eller mobil +45 40 24 20 24 for en snak om strategiske læringsmuligheder i jeres organisation.